Ένα Sofitel για τη Λεμεσό!

Published

05 Sep 2018

Category

Press

Tags

Έρχεται και στην Κύπρο η γαλλική αλυσίδα ξενοδοχείων Sofitel, μέλος του ομίλου AccorHotel και σύντομα η Λεμεσός θα έχει το δικό της υπερπολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Πρόκειται για μία επένδυση συνολικού κόστους 300 εκατομμυρίων ευρώ που θα αναπτυχθεί σε έκταση 105 χιλιάδων τμ στο ανατολικό τμήμα της Λεμεσού και συγκεκριμένα μεταξύ Πύργου και Μονής.

Την υλοποίηση του έργου έχει αναλάβει η εταιρεία Oxley PlanetVision Properties Ltd, η οποία αποτελεί κοινοπραξία της κυπριακής εταιρείας PlanetVision Properties Ltd με την εταιρεία Oxley Holding, από την Σιγκαπούρη, μια εταιρεία κολοσσός στην Ανάπτυξη Ακινήτων, με παρουσία σε 12 χώρες.

Θα φέρει το όνομα «Sofitel Resort & Spa». Και θα διαθέτει 245 δωμάτια. Στο ίδιο τεμάχιο θα ανεγερθούν και δύο ακόμα 20όροφα κτίρια, με συνολικό αριθμό 105 δωματίων.

Το όλο έργο αναμένεται να ξεκινήσει εντός του 2019 και θα αποτελεί το πρώτο στο είδος του στην περιοχή της Λεμεσού. Αναμένεται να ενισχύσει το τουριστικό προϊόν της πόλης, προσφέροντας παράλληλα μεγάλο αριθμό θέσεων εργασίας.